22. maaliskuuta 2016

Euroopan kadut hukkuvat muslimiterroristien tekemiin veriteurastuksiin


Voi että, kuinka rasisminvastaisella viikolla sitten tapahtuu. Pariisin viime vuoden tammikuisen ja marraskuisen terrori-iskun ruumiit ovat tuskin kylmenneet, kun ääri-islamilainen terrorijärjestö ISIS paukutteli päiviltä ainakin 30 ihmistä Brysselissä. Samanaikaisesti Helsingin Sanomien suvakkitoimittelija itkee kolumnissaan, että Herätkää poliittiset päättäjät Suomi on sairastunut, ja taudin nimi on avoin rasismi.

Kuinka tyhmä saa olla? Edellä linkkaamani Hesari-jutut kumoavat suorastaan surkuhupaisalla tavalla toisensa. Mutta onnittelut toimittaja Pekka Mykkäselle siitä, että hän on onnistunut kiteyttämään keskeiset ajatusvirheensä ja omat kompleksinsa yhteen riviin.

Samalla kun eurooppalaisia ihmisiä murhataan muslimiterroristien toimesta, Hesarin hyysäritoimittaja herättelee ”poliittisia päättäjiä” rankaisemaan suomalaisia siitä, että he ovat unet silmistään hieraistuaan alkaneet lopultakin vastustaa järjetöntä maahanmuuttoa ja islamisaatiota, joka on tuomassa Lähi-idän vuosisataiset sodat ja avoimen väkivallan meidän kaduillemme miekkalähetyksen muodossa.

Minäpä kerron teille myös sen, ketkä Suomessa ovat poliittisia päättäjiä. Poliittisen päättäjän käsite on kotoisin demariretoriikasta, jossa uskotellaan, että poliittisia päätöksiä tekevät byrokraatit, joita kansalaisten pitää totella. Todellisuudessa poliittisen vallan suvereeni käyttäjä ja legitiimi lähde, toisin sanoen päättäjä, on Suomessa Suomen kansa.

Kun siis kansalaiset ovat alkaneet avoimesti vastustaa muslimien maahanmuuttoa, monikulttuurisuuden perusteetonta palvontaa sekä islamin ilosanoman levittämistä, he ovat tehneet sen poliittisen valtasubjektin ominaisuudessa, mihin itsensä ylentäneillä toimittajilla ei pitäisi olla kerta kaikkiaan mitään nokan koputtamista.

Roskamediassa ”rasismiksi” lavastettu maahanmuuttovastaisuus ja muukalaiskriittisyys onkin pohjimmiltaan realismia, ja tähän todellisuudentajuisuuteen myös median pitäisi herätä, jotta ei tulisi ”nukkuneeksi pommiin. Mutta ymmärtämyksen ja anteeksiannon kuminauha näyttää venyvän, tällä kertaa löytämällä terroristien vaikuttimia ja syitä Interpolistakin, kun näennäisrationalisoivana selityksenä väkivaltaan kerrotaan, että Brysselin hyökkääjät halusivat ehkä kostaa terroristiepäillyn kiinnioton!

Minulle terrorin jokapäiväistyminen ei ole ollut mikään yllätys. Vuonna 2006 aloittamaani blogia selaamalla ja kirjojani lukemalla voitte todeta, että minä ja Jussi Halla-aho ennustimme (tosin kumpikin omista lähtökohdistamme) terrorin ja väkivallan leviämisen olevan todennäköinen lopputulos noihin aikoihin käynnistyneestä maahanmuuttopolitiikasta, jos maahanmuutto muslimikulttuurin alueelta Eurooppaan saa jatkua. Rajojen yli kulkee kaikkien muiden kutsumattomien haittamaahanmuuttajien joukossa myös hallitsematon määrä siviilipukuisia sotilaita, rikollisia, ihmiskauppiaita, raiskaajia sekä omassa maassaan syytteessä olevia ja oikeutta pakenevia, joiden oikea paikka olisi vankilassa. Lisäksi maahanmuutto on kiristänyt kansakuntien välit äärimmilleen, jakanut kansakuntia kahtia ja heikentänyt kantaväestön omaa keskinäistä luottamuspääomaa tavalla, jonka Harvard-professori Robert D. Putnam on todennut tutkimuksissaan.

Nyt onkin sitten taas mukava askarrella solidaarisia Facebook-taustakuvia ja valitella rasismin kärjistymistä sekä tällä tavoin valmistautua kristilliseen pääsiäisjuhlaan. Muslimiterrorismin keskeinen tehtävä on saattaa Eurooppa alistumaan islamin mahdin edessä, käyttää Euroopassa jo olevaa muslimiväestöä oman vallan warranttina sekä tätä kautta viestittää, että eurooppalaiset ovat hävinneet oman turvallisuutensa, elämäntapansa ja kulttuurinsa, ja siksi meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin myönnytellä, liennytellä, laannutella ja hyssytellä sekä sipsutella varpaisillaan, kuin allamme olisi räjähtävä miinakenttä, jonka mikä tahansa sensuurin ohittava todenperäinen kannanotto saattaa räjäyttää.

Muslimiterrorismi ja jihad eivät ole islamista irrallisia tai erillisiä osia vaan islamin laajenemisen keskeisiä välineitä, joita arvostelemalla myös ”rauhanuskonnoksi” julistautuva islam haluaa peittää liikkuvansa ketunhäntä kainalossaan. ”Rasismiksi” väitetyt kantaväestön tahdonilmaukset, joilla halutaan tukkia pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden tulviminen maahamme, eivät puolestaan ole rotusortoon verrattavia toimia. Ne edustavat kansakuntien itsemäärämisoikeuteen perustuvaa kansallisen edun valvontaa, joka nojaa loogiseen ja rationaaliseen analyysiin sekä yleispoliittiseen arvioon siitä, mikä on kansakunnillemme ja valtioillemme hyväksi.