29. maaliskuuta 2019

Äänestäjän käsikirja – Mitä kansalaisen kannattaa tietää?


On paljon asioita, joita äänestäjien tulisi tietää voidakseen tehdä oikeita ratkaisuja.

Vaalikirjani Kuinka Suomi korjataan? Arvopohja ja kokonaisvaltainen ratkaisu antaa tukea omien valintojen tekoon.

Tarjoan faktatietoa suomalaisesta yhteiskunnasta ja sen syy–seuraus-suhteista sekä autan tunnistamaan julkisen keskustelun yleisimmät väärinkäsitykset ja pötypuheet.

Päätin julkaista poliittiset näkemykseni ja ohjelmani kirjana, koska meistä perussuomalaisista levitetään perättömiä näkemyksiä valtamediassa, ja kansalaisia johdetaan harhaan niin maahanmuuttopolitiikassa kuin ilmastopolitiikassakin.

Nyt ei ole kyse esimerkiksi siitä, onko pakolaisuudelle joitakin perusteita, eikä siitä, vaikuttaako ihmisen toiminta ilmakehään vai ei.

Nyt on kyse siitä, mitä kaikki maksaa sekä siitä, keiden tai minkä valtioiden pitäisi kantaa vastuu ja missä laajuudessa. Juuri tästä politiikassa on kyse.

Periaatteeni on, että vain sitä jaetaan, mitä on. Jakamisessa on tärkein, eli suomalaisten ihmisten etu, asetettava kaiken muun edelle. Jaettavaa kakkua pitää kasvattaa työllisyyttä ja työn tuottavuutta parantamalla.

Näitä asioita ei edistetä moraaliposeerauksella eikä hyvesignaloinnilla, ei Angstia kylvämällä eikä katteettomilla lupauksilla, vaan tekemällä oikeat johtopäätökset ja toimimalla.

Vaalikirjani voit lukea tämän linkin takaa.


Jukka Hankamäki
FT, VTT
Projektitutkija Suomen Perustassa

Perussuomalaisten kansanedustajaehdokas, Helsinki