10. elokuuta 2009

Ilmaishyysäri iski taas


Metro-ilmaisjakelulehti kirjoittaa tänään etusivullaan, että ”Suomea murtaen puhuneen asuntohakemus torjuttiin”. Maahanmuuttajien ja muiden ulkomaalaisten palvonta on selvää lehdessä, joka nykyisin kuuluu Sanoma-yhtymään.

Jatkuvaa propagandan suoltamista voi pitää häiritsevänä, sillä se syyllistää suomalaisia ihmisiä. Lehti tuskin vetäisi etusivunsa yli otsikkoa, jossa sanottaisiin, että ”homoseksuaalin asuntohakemus torjuttiin”, ”invalidin työhakemus tyrmättiin” tai ”perussuomalaista syrjittiin virantäytössä”. Sanoman lehdissä hyysätään nimenomaan maahanmuuttajia, joten ei ole ihme, vaikka konsernin aviiseja ei huoli kohta kukaan edes ilmaiseksi.

Suorapuheisuus on viestinnällinen hyve. Mitä epätavallista olisi siinä, jos sanottaisiin, että ”Suomea murtaen puhuneen viisumihakemus torjuttiin raja-asemalla” tai että ”Suomea murtaen puhuneen maahan pääsy estettiin jatkosodassa”? Eikö näin pidäkin olla?

Kun asunnoista on pulaa, ne pitää jakaa ensisijaisesti oman maan syntyperäisille kansalaisille. Ulkomaalaistuminen on aiheuttanut levottomuuksia monissa taloyhtiöissä. Mikäli vuokranantajat ja muut kiinteistöjen omistajat eivät rymyjengiä nurkkiinsa halua, voi asian sanoa suoraan.