12. heinäkuuta 2009

Laki avasi oven pakolaistulvalle


Maastamme näyttävät loppuvan poliittiset uutiset heti juhannuksen jälkeen, ja kesätoimittajat saavat kehitellä juttuja julkkisten kommelluksista ja muista sattumista. Suomi pannaan kesäksi kiinni. Tämä ohjaa toivomaan, että aina olisi kesä. Todellisuudessa koko ajan tapahtuu. Esimerkiksi maahanmuutto jatkuu hallituksen ohjelman mukaisesti myös kesäaikaan. Se jopa kiihtyy ihmisten vilkkaan liikkumisen vuoksi. Siksi myös kriitikoiden pitäisi olla aina hälytysvalmiudessa.

MTV3:n nettijuttu kertoo tänään, että uusi ulkomaalaislaki avasi oven pakolaistulvalle. Suomeen suuntautuvaa pakolaisuutta kiihdyttävät Somalissa käydyt taistelut. Sen sijaan se ei ole mitenkään itsestään selvää, että sisällissodan seurausten pitäisi antaa levitä meidän maahamme. Jutun mukaan

”vuonna 2008 Suomeen tuli 1 176 turvapaikanhakijaa Somaliasta. Maahanmuuttoviranomaiset arvioivat, että tulijoiden määrä kolmin- tai nelinkertaistuu lähivuosina, koska laki takaa perheenjäsenille oikeuden seurata tänne saapuneita. Tällä hetkellä Suomessa asuu vakinaisesti 10 000 somalitaustaista ihmistä. Jos maahanmuuttoviranomaisten arvio pitää paikkansa, määrä kaksinkertaistuu kahdessa – kolmessa vuodessa.”

Kyseiseen lukemaan sisältyvät vain somalit, kun taas kaikkien turvapaikanhakijoiden kokonaismäärän arvellaan nousevan tänä vuonna peräti 8 000:een, ja suuri osa heistä tulee Afrikan köyhistä maista. Nykyisen ulkomaalaislain voimassa ollessa Suomi voi joutua ottamaan jopa 10 000 turvapaikanhakijaa vuodessa, ja valtaosa heistä on yksipuolisesti holhottavia yhteiskunnassa.

Joku voi pitää lukumäärää pienenä, mutta todellisuudessa määrä vastaa noin viittä täyteen lastattua matkustajalaivaa ja muodostaa noin kuudesosan Suomessa vuosittain syntyvien lasten määrästä. Pääkaupunkiseudulla vastasyntyneiden enemmistö puolestaan alkaa olla maahanmuuttajataustaisia, mikä osoittaa sekä maahanmuuttotoiminnan hyökkäävän ja valloittamaan pyrkivän luonteen että sen, kuinka hyvät olosuhteet Suomen sosiaaliturvajärjestelmä tarjoaa ulkomaalaisille verrattuna suomalaisiin itseensä. Koska Suomessa kuolee vuosittain enemmän suomalaistaustaisia ihmisiä kuin heitä syntyy mutta toisaalta maassamme ei kuole ikääntymisen vuoksi kovin paljoa maahanmuuttajia, Suomen väestönlisäyksestä lähes sata prosenttia muodostuu ulkomaalaisista. Tämä taas merkitsee, että jokainen uusi suomalainen on ulkomaalainen.

Minä en toivo enkä hyväksy tätä. Maahanmuuton tarkoituksena ei saa olla väestöjen vaihtaminen. Jatkuvat maahanmuuttajavirrat ovat myös vaarassa muuttaa oman maamme ennen pitkää sotatoimialueeksi tai sodasta kärsiväksi. Lopettakoon somalit turhat heimorähinänsä siellä, missä niitä syntyy. On tärkeää, että maahanmuutolle vedetään ajoissa raja, sillä johonkin viiva on joka tapauksessa vedettävä. Liian myöhään piirrettynä se saattaa tehdä paljon kipeämpää kuin ajoissa asetettuna.

Ensi syksynä pääsemme seuraamaan myös Valtakunnansyyttäjänviraston ja Helsingin käräjäoikeuden yhteisproduktiota nimeltä ”Jussi Halla-ahon oikeudenkäynti”, joka kafkamaisen syytteen vuoksi muuttunee vääryyden käynniksi. Olettehan varmistaneet pääsynne näytökseen. Höllässä ovat pultit oikeuslaitoksen päässä, jos se järjenkäytöstä kirjoittajalle tuomion vääntää.