23. toukokuuta 2017

Vilpittömät onnitteluni islamia edistäville monikultturisteille


Euroopassa lasketaan jälleen kuolonuhreja. Tällä kertaa onnenpyörän osoitin pysähtyi Manchesteriin, jossa muuan libyalaistaustainen jihadisti tappoi ainakin 19 ihmistä ja haavoitti noin 50:ttä terroristijärjestö ISIS:in iskussa. Sormet ja varpaat eivät oikein tahdo riittää laskemiseen; kuolonuhrien määrä kun nousi vielä aamupäivällä 22:een.

Onnittelen vilpittömästi Euroopan johtavia poliitikkoja tuloksellisesta toiminnasta. Harvoin ketkään poliitikot ovat onnistuneet näin perusteellisesti tavoitteissaan, eli monikulttuurisen yhteiskunnan luomisessa.

Huomautan tosin, että minä en kiitä heitä monikulttuurisen painajaisen luomisesta Eurooppaan. Minä vain onnittelen heitä onnistumisessa omien tavoitteidensa saavuttamisessa, ja sehän tässä on se ykkösasia.

Islamin kanssa terrorismilla ei tietenkään myönnetä olevan mitään tekemistä, vaikka lähes sata prosenttia viime vuosina tehdyistä terroriteoista ovat muslimien tekosia. Hiusten halkojat hifistelevät korrelaation ja kausaation erolla ja väittävät, että muslimien ja terrori-iskujen yhtäaikainen lisääntyminen osoittaa vain samanaikaista esiintymistä mutta ei todista iskujen johtuvan islamista.

Näin he pyrkivät peittämään sen, että yhteiskunnallisten ilmiöiden kyseessä ollessa on syyn ja seurauksen välistä kausaalisuhdetta yleensäkin hyvin vaikea osoittaa (Humen pohtima ongelma), ja juuri siksi sen osoittamiseen hyväksytään tilastollinen yhteisesiintyminen. Se riittää, kun otos on suuri, näyttö runsas ja pöytä muilta selitystekijöiltä puhdas (Suppesin todennäköisyysratkaisu), joten älköön kukaan tieteenfilosofiaa ymmärtämätön mäkättäkö mitään.

Onnittelen siis Angela Merkeliä, François Hollandea, Emmanuel Macronia, Stefan Löfveniä, James Cameronia, Jean-Claude Junckeria sekä kotimaisia kansanvihollisia Alexander Stubbia, Petteri Orpoa, Eva Biaudeta ja monia muita puolimielisiä, jotka ovat pitäneet rajoja apposen auki muslimien pyhän sodan levittämiseksi Lähi-idästä Euroopan kaduille.

Harvoin kukaan saavuttaa ihanteitaan noin hienosti ja totaalisesti. Minä ja Jussi Halla-aho, jotka jankutimme blogeissamme jo 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen puolivälistä asti, mihin kaikkeen muslimien invaasio johtaa, olemme selvästi hävinneet. Tunnustan.

Voittajat eivät myöskään aio antaa periksi lopullisten tavoitteidensa saavuttamiseksi ja Euroopan kansojen ihmisarvon kukistamiseksi. Uhrien läheisten kannanotot ”me emme pelkää” ja ”meitä ei voi voittaa”, ovat muodostuneet säälittäviksi kliseiksi, joita Yleisradio toisti jälleen uutisjutussaan. Raportin mukaan kaikki vain nöyrästi ”hiljentyivät” ja ”puhaltavat nyt yhteen hiileen”, ikään kuin kukaan ei olisi ollut oikeasti hiilenä hyökkäyksen vuoksi.

Ylen aamu-TV:ssä toimittajat kiittelivät terrori-iskua siitä, että ”yhteisöllisyys kasvaa iskujen myötä” ja että tekijä oli vain ”tavallinen” (sic!) Manchester Unitedia kannattava muslimi. Yleisradion haastatteleman paikallisen asukkaan mukaan ”tämä päivä tullaan muistamaan yhtenä ylpeimmistä hetkistä kaupungin historiassa”. Ihmisen pitää olla sekaisin kuin seinäkello sanoakseen jotain noin ajattelematonta, tai sitten hän vain on suvaitsevaisen median manipuloima.

Ilta-Sanomat puolestaan kaunisteli asiaa nostamalla otsikoihin terrori-iskuun liittyvät ”huijausviestit”, ikään kuin tapahtuman päämerkitys olisi ollut terrori-iskua koskevan informaation epäluotettavuus. Kurjilla tosiasioilla on ilmeisesti taipumus sotkea median hyvää tarinaa monikulttuurisesta yhteiskunnasta.

Sairasta on, että EU koettaa leimata länsimaisten ihmisten yritykset puolustaa kotimaitaan ”vihapuheeksi”, jota se pyrkii kitkemään nettilangoilta Googlea, Facebookia, Twitteriä ja YouTubea ripittämällä. No, tällaisten palvelujen elinkaari onkin noin seitsemän vuotta, joten joutavathan nuo mennä. Monopolifirmojen kaatuessa tulee toimintatilaisuuksia uusille. Konkurssi on joka tapauksessa edessä jokaisella sellaisella Internet-toimijalla, joka yrittää tukahduttaa totuutta ja patistella ihmisiä sensuurin alle.

Samanaikaisesti valheellinen valtamedia tekee kaikkensa suoltaakseen maahanmuuton välttämättömyyttä ja monikulttuurisuuden ihanuutta mainostavaa propagandaa ja haukkuakseen näiden ideologioiden kriitikoita. Donald Trump, Geert Wilders, Viktor Orbán ja Marine Le Pen eivät ole kuitenkaan räjäyttäneet yhtään pommia, kuten eivät myöskään heidän tukijansa. Mutta Pim Fortuyn kyllä murhattiin ”islamin puolustamiseksi”.

Suomessa käräjäoikeudet vievät kuin sikaa korvasta maamme tunnetuinta maahanmuuttajataustaista maahanmuuton kriitikkoa, Junes Lokkaa, ja Ruotsissa haastettiin oikeuteen 70-vuotias virkkuumummu niin ikään ”vääristä sanoista”, kun oli mennyt toteamaan netissä, että maahanmuuttajat ulostavat kaduille ja polttavat autoja. Suomessa poliisi kouluttaa lisää ajatusrikospoliiseja lapsenvahdeiksi oppineille, ikään kuin ongelmana ei olisikaan islamistinen terrori vaan kansalaisten tervejärkinen kritiikki muslimien valloituspolitiikkaa, hijrahia, vastaan.

Tämän kaiken tapahtuessa palestiinalaiset valmistelevat perinteistä ”raivon päiväänsä”, joka sai alkunsa Israelin perustamisesta 1948 ja jonka tavoite on edelleenkin kiistää Israelin olemassaolon oikeus juutalaisten valtiona. Islamistinen jihad ei ole vain paikallinen vaan globaali ilmiö, sillä myös Filippiineillä ISIS:iä edustavat asemiehet hyökkäsivät äskettäin keskikokoiseen kaupunkiin.

Koska en ole maataloustaustainen vaan ihan vain kaupunkilaisjärkeä käyttävä henkilö, en todellakaan tiedä, mitä voi tehdä vesikauhuun tai hullun lehmän tautiin sairastuneelle sonnille tai naudalle, joka suu vaahdossa pyrkii ulos aitauksestaan.

Mutta sen tiedän, että te voititte. Onnea vielä kerran kaikille niille pässinpäille, jotka ovat laittaneet nimensä tähän yliopistotoimijoiden listaan ”ihmisoikeuksien turvaamiseksi” Lähi-idästä tulviville muslimeille. Olisi mielenkiintoista tietää, milloin he keräävät listan puolustamaan länsimaisten ihmisten oikeutta elämään ja vastustamaan muslimiterroristien harjoittamaa mielivaltaa. Eivät ilmeisesti koskaan, sillä kaikki listan kalliisti palkatut yliopistotoimijat ovat läntisten kansakuntien, yhteiskuntajärjestelmän ja kriittisen tieteen mädättäjiä, ihan joka ikinen.

Paljon on vielä työtä tekemättä ja pakolaisia vastaanottamatta, että myös Suomi saadaan kaulaansa myöten samaan liriin, jossa Britannia, Ranska, Saksa, Benelux-maat ja Ruotsi jo ovat. Ehkä Jaakko Hämeen-Anttilalla olisi jotakin hymisemistä tähän, Britanniassa kun on.