29. toukokuuta 2017

Taas raiskattiin suomalainen mies


Yleisradion TV2 esitti 28.5.2017 kello 23:00 ohjelman ”Ei oikea raiskaus?”, jossa valiteltiin, että erään 15-vuotiaan teinitytön kertomusta samanikäisen kotibileissä tekemästä raiskauksesta ei otettu vakavasti.

Ohjelman tarkoitus oli koulun loppumisen aikaan kylvää sähköpaimenia mediaan varoittamaan seksuaalisen kanssakäymisen vaaroista, toisin sanoen levittämään yleistä seksinvastaisuutta ja ahdasmielisyyttä sekä jatkamaan seksiin liittyvää noitavainoa ja lohikäärmeenmetsästystä.

Ohjelman tarkoitus oli kääntää huomio pois siitä, että suurin osa niin sanotuista väkisin makauksista on ollut viime aikoina maahanmuuttajien tekemiä eikä suinkaan ”samanikäisten” suomalaisten koulukavereiden tekosia. Suomalaiset heteropojathan ovat niin peloteltuja, että he eivät yleensä mihinkään ryhdykään ollessaan alistettuina naisten korkokenkien alle, vaan tytön nähdessään juoksevat pakoon, niin kuin tietysti minäkin.

Ohjelman tarkoituksena oli lavastaa seksuaalinen kanssakäyminen ”pahaksi” tai vähintäänkin ”kielletyksi” sekä rohkaista nuoria neitoja kieltäytymään kaikesta seksuaalisesta kanssakäymisestä. Tarkoitus oli tukea feministien agendaa, jonka mukaisesti seksistä kieltäytyminen luo naisille valtaa suhteessa heteromiehiin.

Ohjelma opetti ajattelemaan, että tytön on väärin olla seksuaalisessa kanssakäymisessä oman ikäisen suomalaisen pojan kanssa mutta oikein levittää haaransa ulkomaalaiselle raiskaajalle, joiden osuudesta ilmiökokonaisuuteen ei puhuttu yhtään mitään.

Tarkoituksena oli myös puolustella feministien rakentamaa raiskauskäsitystä, jossa väkisin makauksen määritelmää on lavennettu tarkoittamaan melkein mitä tahansa aloitteiden tekoa alkaen ystävällisestä katseesta ja hipaisusta päätyen ”avioliitossa tapahtuvaan raiskaukseen”.

Viimeksi mainittu on paradoksi jo siksikin, että normaalijärjellä ajatellen avioliitto on lupaus suostumuksesta seksuaaliseen kanssakäymiseen. Mikäli se ei avioliitossa jommankumman osapuolen kieltäymyksen vuoksi toteudu, on sellaisen ihmisen päässä tai jalkovälissä jotain pahasti vialla.

Suomalaisten feministien ja profeministimiesten pyrkimys syyllistää seksuaalisesta kanssakäymisestä oman heimonsa jäseniä sekä halu jättää se todellinen ongelma ratkaisematta, on osa vihervasemmiston harjoittamaa mädätystä, jolla ahdistellaan lajimme viimeisiä seksuaalisia ihmisiä.

Lavastamalla seksuaalisten aloitteiden tekeminen ”raiskaukseksi” tosiasiassa raiskataan suomalainen mies ja fertiili lisääntymiskulttuuri. Siis ihan näin sivusta seuraten homomiehenä sanon.