15. kesäkuuta 2011

Tietoja Bilderberg-salaseuran kokouksesta


Bilderberg-salaseura on saanut nimensä Hollannissa toimineesta Bilderberg-nimisestä hotellista, jossa politiikan ja talouselämän kuohukerma kokoontui ensimmäistä kertaa vuonna 1954. Kuvaavaa on, että juuri muuta kokouksista ei tiedetäkään kuin pitopaikan nimi.

Tänä vuonna ”maailman varjohallitukseksi” sanottu kerho kokousti Sveitsin St. Moritzissa kesäkuun 9. – 12. päivinä. Epävirallisiksi luonnehdittujen tapaamisten tarkoitukseksi on kerrottu ”tietojen vaihto” pohjoisamerikkalaisten ja eurooppalaisten poliitikkojen sekä talousvaikuttajien välillä. Kutsuttujen vieraiden listalla oli Suomesta neljä henkilöä: Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja ja Aamulehden entinen päätoimittaja Matti Apunen, Elinkeinoelämän keskusliiton hallituksen puheenjohtaja Ole Johansson, Shellin hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila ja Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen.

Viime vuonna mukana olleen valtiovarainministeri Jyrki Kataisen läsnäoloa ounasteltiin pitkään, mutta hänellä oli ilmeisesti nyt muuta ajateltavaa. Koska Kataisen aiemmista osallistumisista on tiedotettu valtiovarainministeriön sivuilla, hän on ollut aiemmin paikalla nimenomaan Suomen valtion edustajana, eikä kokous siten ole ollut epävirallinen.

Ministeripoliitikkojemme osallistuminen Bilderberg-kokouksiin ja niiden ympärillä oleva salamyhkäisyys herättävät monissa ihmisissä epäilyksiä: Minkälaisia asioita kokouksessa käsitellään? Millaisia päämääriä kokouksella on, ja keiden etua se ajaa? Miksi kokous on salainen?

Suomen valtiokoneisto on suojellut salamyhkäisyyttä hämmästyttävän epädemokraattisin keinoin. Infosota-nimisen internetsivuston pyytäessä Bilderbergiin liittyviä asiakirjoja nähtäväkseen Tarja Haloselta tasavallan presidentti julisti hallussaan olevat asiakirjat salaisiksi. Infosodan tiedustellessa Bilderberg-jäsenyyden merkityksestä eduskunnan oikeusasiamieheltä, asiamies puolestaan totesi jäsenyyden olevan ”merkityksetön” siitäkin huolimatta, että Bilderberg-jäsenet ovat itse myöntäneet ryhmän maailmanlaajuisen vaikutusvallan ja korostaneet ryhmän merkitystä omissa puheissaan.

Bilderberg-seuran kokoontumisissa ei ehkä olisi juridisesti mitään vikaa, sillä kokoontumisvapaus koskee yhtä hyvin isäntiä kuin orjia. Mutta salamielisyys tekee niistä moraalin ja demokratian kannalta kestämättömiä. Tähän kansainväliseen vallankäyttöön panssaroituminen osoittaa laajemminkin, minkälaista kansallisvaltioiden piiristä etäännytetty poliittinen vaikuttaminen on. Julkisen sanan ja kansalaisten harjoittama kontrolli sivuutetaan totalitaristisilla salaamistoimilla, jotka loukkaavat demokratian ideaan sisältyvää tiedonsaantioikeutta.

Laupiaana lampaana näyttäytyvä Bilderberg-seura koostuu käytännössä susien laumasta, jonka tarkoituksena on edistää globalisaatiota sekä suuryritysten ja pankkien valtaa. Sen on väitetty tähtäävän Euroopan sekä vihdoin viimein koko maailman laajuisen hallituksen muodostamiseen.

Myös Bilderbergin perustamishistoria on päivänvaloa kestämätön. Se on tiedustelujärjestöjen luoma järjestö, jota kontrolloivat Rockefellerit ja Rothschildit. Bilderberg-ryhmän perusti puolalaissyntyinen MI6-agentti, vapaamuurari ja jesuiitta nimeltä Joseph Retinger. Hän sai hankkeensa tukijaksi Hollannin prinssin Bernhardin, joka toimi pitkään seuran puheenjohtajana luoden vaikutelman, että seura on salonkikelpoinen ja moitteettomasti tekemisissä poliittisen vallan kanssa.

Sittemmin ryhmä on kokoontunut aina siellä, missä talouselämän hihat ovat tulessa, esimerkiksi viime vuonna (2010) Espanjassa ja sitä edellisenä vuonna (2009) Kreikassa. Vuonna 1994 bilderbergiläiset kokoontuivat lamasta nousevassa Suomessa. Tänä vuonna pitopaikaksi valittiin puolueeton Sveitsi ilmeisesti siksi, että Euroopan talouskriisi koettelee jo kaikkia EU-maita tasapuolisesti, ja on vaikea sanoa, mikä maa on lietelannassa muita syvemmällä.

Irvokasta on, että salaseurassa toimii myös infokratian edustajia. Demarina tunnetun kansainvälisen politiikan professorin, Osmo Apusen, poika Matti Apunen on aiemmin vaatinut avoimuutta muun muassa toimittajien puoluekannan selvittämiseksi, mutta Uuden Suomen kysyessä kuulumisia Bilderberg-seuran kokouksesta hän vaikeni kuin muuri.

Se, että kokousvieraiden joukossa oli myös Somalian Sanomien Mikael Pentikäinen, ei hämmästytä, sillä maamme laajalevikkisimpänä vaiennusvälineenä tunnettu sanomalehti on harjoittanut avointa asennemuokkausta ja mielipiteiden manipulaatiota muun muassa maahanmuuton lisäämiseksi ja Suomen liittämiseksi Natoon. En väitä, ettei lehdellä saisi olla kantaa. Mutta eikö teitä median edustajia lainkaan hävetä poliitikkojen ja talouselämän valtiaiden kanssa harjoittamanne vispilänkauppa? – Ei tietenkään, koska olette osa poliittista ja taloudellista vallankäyttöä myös itse. Laittakaa nyt vielä Pekka Himanen paikalle filosofoimaan!

On joka tapauksessa hyvä muistaa, että te ette ole Bilderberg-salaseurassa suinkaan siksi, että teitä kuultaisiin tai että teidän käsityksiänne otettaisiin huomioon (mitään sanottavaa tai vaikutusvaltaahan teillä ei maailman mittakaavassa ole). Te olette Bilderberg-seurassa siksi, että siellä teitä ripitetään. Teille kerrotaan, mitä tendenssejä teidän kannattaa ja suorastaan pitää edistää, jotta menestyisitte ja kauan eläisitte maan päällä.

Jorma Ollila on seuran johtajistossa (Steering Comitee of Bilderberg) muun muassa siksi, että hän luopui vallastaan Nokiassa Stephen Elopin hyväksi ja suostui kytkemään Nokian ja Microsoftin yhteistyöhön. Tärkein kysymys Bilderberg-salaseurassa on tällä hetkellä se, miten ohjata Eurooppaa kohti liittovaltiota, jossa eurovaluutta voidaan säilyttää. Aivan kuten Uusi Suomi kirjoitti pari päivää sitten, nykymuotoinen euron rahaliitto ei ole talousasiantuntijoiden mukaan optimaalinen ratkaisu Euroopalle, jolloin jäljelle jää kaksi vaihtoehtoa: joko euron hajoaminen tai liittovaltio. Bilderberg-seuran tehtävänä on pelastaa saataviaan perivät pankit, mikä tekee liittovaltiohankkeesta poliittisen projektin, joka johtaa kansanvallan sivuuttamiseen useimmissa Euroopan maissa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Jyrki Kataisen tehtäväksi on osoitettu perussuomalaisten pitäminen poissa hallituksesta. Hallituksessa ollessaan Perussuomalainen puolue voisi tehdä lopun Portugalin ja Kreikan kivuliaasta saattohoidosta ja aloittaa eurotalouden ja demokratian tervehtymiseen johtavan lumipalloefektin.

Bilderberg-seura on salamyhkäisyydessään yhtä totalitaarinen, internatsistinen ja epäoikeudenmukaisuutta tuottava organisaatio kuin Euroopan unioni, vapaamuurariveljeskunta tai Suomen Akatemian vertaisarviointijärjestelmä, ja uskottavuudessaan yhtä naurettava. Ihmettelenkin, miksi ihmiset eivät ryhdy avoimeen vallankumoukseen kyseisen valheellisuuden kumoamiseksi kaikkialla.

Hyviä yrityksiä on tosin tehty. Sveitsin St. Moritzissa italialainen europarlamenttiedustaja Mario Borghezio sai turpiinsa pyrittyään kokoushotelliin sisään esittämään kysymyksiä kokouksen osanottajille. Samaan tapaan myös Sveitsin nationalistipuolueen kansanedustaja Dominque Baettig hamusi kokoukseen ilman kutsua, mutta turvamiehet käännyttivät hänet ovelta. Ehkä myös turvallisuus- ja poliisivoimien kannattaisi miettiä, kenen tai keiden hyväksi ne oikein toimivat.

Poliittiseen vaikuttamiseen ja tiedonsaantiin on joka tapauksessa monta tietä. Joskus asiat tuodaan ihan kultalautasella eteen, jos vetää oikeasta narusta. Borghezion ja Baettigin riidellessä etuovella meninkin itse smokki päällä sisään hotellin takaovesta näyttämällä Setan jäsenkorttia keittiömestarille.

Ja siellähän istui myös Jyrki Katainen tynnyrissä paikalle tuotuna! Kutsuvieraisiin kuulumattomana en voi enää vaieta tapahtuman sisällöstä. Näin kaikki meni:

Jyrki Katainen istutettiin pöytään yhdessä muiden edustajien kanssa, jolloin hän levitti kätensä euromyönteisen hallituksen muodostamisessa epäonnistuttuaan. Puheenjohtajan painettua nappia Kataisen alapuolella avautui luukku, ja alkuperäinen Katainen katosi lattialuukusta jäljettömiin. Luukku sulkeutui, ja paikalle tuotiin klooni-Katainen. Tämä klooni-Katainen, jossa on uutta softaa sisällä, on EU:sta kauko-ohjattu robotti, jonka toivotaan saavan aikaan hallituksen yhdessä muun six packin kanssa. Mikäli Katainen nyt onnistuu, selitys on se, että asialla on uudelleen ohjelmoitu kopio.

Mikael Pentikäisen edessä puolestaan pyöritettiin freudilaista spiraalihyrrää niin kauan, että hän vaipui hypnoosiin. Ollessaan hypnoosissa hän nyt selittää lehtensä pienille kynille, kuinka niiden pitää kirjoittaa. Elokuvaharrastajana tunnetusta Matti Apusesta mallinnettiin 3D-hologrammi, joka annettiin median käyttöön. Jorma Ollila auttoi asiaa vietereillä varustetulta heittoistuimeltaan. Ole Johanssonille ei tarvinnut tehdä mitään, sillä hän on muutenkin tottelevainen.

Kokous päättyi osanottajien yhteishuudahdukseen: ”More power!”

---

Mainittakoon, että Financial Timesin palkitsema ja kuutosen lyhyellä matikalla lukionsa suorittanut valtiovarainministeri Katainen kevensi eilen valtion kassakirstua 37 604 eurolla lentäessään yksityiskoneella Brysseliin euromaiden ja EU-maiden kokoukseen. Kyseiset kissanristiäiset voitaisiin hallitusneuvottelujen keskellä hoitaa virkamies- ja diplomaattivoimin. Saattaisivat myös tulokset olla parempia.