30. lokakuuta 2017

Seta hätäilee pakolaisten puolesta – Ei armoa suomalaisille


Seksuaalinen tasavertaisuus Seta ry jatkaa suomalaisten ihmisten ja erityisesti oman suomalaisen jäsenkuntansa aseman heikentämistä vaatimalla majoitusta pakolaisina ja turvapaikanhakijoina tulleille maahanmuuttajille. QX-lehti kertoo, että ”turvapaikanhakijoille tarvitaan akuutisti kotimajoitusta Helsingissä”.

Mielenkiintoista, että heille tarvitaan majoitusta nimenomaan Helsingissä eikä esimerkiksi Varkaudessa, jossa olisi asuntoja vapaina. Selitys on helppo ja yksinkertainen. Seta vaati jo kaksi vuotta sitten, että turvapaikanhakijoille pitäisi myöntää asuntoja, oleskelupaikkoja ja ylläpito Helsingistä ja muista suurista kaupungeista, joissa valtaosa seksuaalivähemmistöihin kuuluvista ja seksipakolaisina tulleista tykkää olla.

Tällä tavoin laitetaan sukset ristiin sen tosiasian kanssa, että Helsingin asuinsijoista taistelevat myös maaseudulta kaupunkeihin hakeutuneet suomalaiset homot ja lesbot, jotka etsiytyvät suurimpiin kaupunkeihin maaseudun ahdasmielisen ilmapiirin vuoksi. Tulos Setan politikoinnista on monikulttuuriselle yhteiskunnalle tyypillinen: ristiriitainen.

Nurinkurista on, että Seta ei ole vuosikymmenten aikana välittänyt vähääkään siitä, miten suomalaiset homot ja lesbot selviytyvät vertaisryhmänsä pariin suurimpiin kaupunkeihin. Mutta nyt Setan aktivistit hätäilevät käsi poskellaan, kuinka taataan asunnot ja edut vierasperäiselle väestölle maassamme.

Järjestöpolitiikalla ei pidä ohittaa kansallista etua

Totesin jo viimevuotisessa kirjoituksessani ”Miksi erosin Setasta?”, että vähemmistöpolitiikalla ei pidä ohittaa suomalaisten ihmisten etujen edistämistä. Jos jokin suomalainen järjestö asettuu edustamaan jonkin maailmanlaajuisen vähemmistön etuja oman kansakuntamme etuja vastaan, se syyllistyy anarkiaan, jonka mukaisesti järjestö tekee omaa ulkopolitiikkaa, väestöpolitiikkaa ja ulkomaalaispolitiikkaa.

Sillä tavoin toimiessaan Seta tulee lavastaneiksi homoista syyllisiä maahanmuuton ongelmiin. Vahingollista on, kun valtiovaltakin asettuu suojelemaan suomalaisten ihmisten asemaa heikentävää käytäntöä.

Maahanmuuttovirastoksi ja ulkomaalaisten kotouttamis- ja hyysärijärjestöksi muuttunut Seta ajaa vihervasemmistolaisen yleispolitiikan päämäärää, eli maahanmuuton edistämistä ja monikulttuurisuutta, vaikka ne vahingoittavat suomalaisten ihmisten asemaa. Asuntopoliittisen tukaluuden lisäksi Seta tulee edistäneeksi islamin leviämistä, mikä haittaa homojen, lesbojen ja muiden seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen elämää ideologisesti.

Hullunkurista on, että sisäministeri Paula Risikko (kok.) on vastannut Silvia Modigin (vas.) tekemään kirjalliseen kysymykseen lhbtiq-turvapaikanhakijoiden kohtelusta, että ”turvapaikanhakijoiden erityisasema otetaan huomioon kaikessa”!

Vastaus on naurettava, sillä milloinkaan aiemmin kokoomuslainen ministeri ei ole asettunut yhtä pyytettömästi takaamaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen pyrkimyksiä. Mutta nyt kun tulijoina ovat afrikkalaiset ja lähi-itäläiset partavauvat, julkinen valta tekee aivan kaikkensa taatakseen heidän asemansa kaupunkiemme parhailla paikoilla.

Seta vaikeroi samaa valitusta kuin Petteri Orpo, joka rajat avattuaan heitti aiheuttamansa ongelman kansalaisten niskaan ja ehdotti MTV3:n uutislähetyksessä, että suomalaiset majoittaisivat pakolaisia koteihinsa. Samaa turvallisuuspoliittisesti kyseenalaista agendaa ovat ajaneet vihreät ja Refugees Welcome -järjestö, joiden vaatimukset eivät tosin vaikuta vetoavan. Tämäntapaista sananvastuuta ja kivapuhetta harjoitettaessa ongelma kasataan kansalaisten kynnyksille ja sivuutetaan se tosiasia, että vapaassa kansanvaltaisessa yhteiskunnassa ihmiset päättävät asioista itse ja ratkaisevat asuinolonsa omasta aloitteestaan itselleen soveltuvalla tavalla.

On mahdollista, että vaatiessaan turvapaikanhakijoille kotimajoitusta Helsingistä Seta syyllistyy rikokseen, sillä niin toimiessaan järjestö kannustaa piilottelemaan myös maasta käännytettyjä, joille oleskelulupaa tai turvapaikkaa ei ole myönnetty. Vähintäänkin järjestö yrittää puuttua viranomaistoimintaan, jolla turvapaikan saaneet tai sitä hakevat on koetettu ohjata viranomaisten osoittamiin kohteisiin ja majoitukseen.

Järjestöt mädätyksen asialla

Muutamat homomiehet eivät valitettavasti pidä Setan edistämää politiikkaa järjettömänä vaan asettuvat typerän agendan taakse täysin palkein ja käsittämättä itsekään sitä, mihin oikeastaan sitoutuvat. QX-lehden haastattelussa muuan mannekiinipoika purnaa todellisen cuck-miehen tavoin. Lehti:

Haastattelussa Tomi nostaa esiin homoyhteisön sisäisen syrjinnän. Tomi kokee, että valkoiset homomiehet eivät tunnista omaa etuoikeutettua asemaansa tai halua puolustaa yhtä lailla muiden vähemmistöjemme jäsenten oikeuksia.”

Ahaa, Tomi-pieni haluaa syrjiä minua. Julkisuutta näyttää saavan lihaksilla mutta ei aivoilla. Tomi on nähtävästi tarpeeksi tietämätön ollakseen ymmärtämättä, että järkiperäisen argumentaation mukaista ei ole muodostaa mielipiteitä sen mukaan, edistääkö kannanotto oman viiteryhmän asioita, vaan sen mukaan, mikä on yleispätevästi perusteltua, kokonaisuuden kannalta oikeudenmukaista ja totta.

Seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuulumisen ei pidä johtaa ihmisiä klusteroitumaan maahanmuuttoa lietsovan järjestöretoriikan taakse, sillä suomalaisuuden puolustaminen muodostaa suomalaisille ihmisille tärkeämmän järjestäytymisperusteen kuin samastuminen johonkin vierasperäiseen etniseen kuppikuntaan.

Seta menettelee yhtä epäreilusti kuin kirkko, joka on ilmoittanut piilottelevansa laittomia maahanmuuttajia. Niiden puolella ovat myös muut punavihreät järjestöt, kuten Vares, Rasmus, Suomen Pakolaisapu, Ihmisoikeusliitto, Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu, Pakolaisneuvonta, Suomen Lähetysseura, Pelastakaa Lapset, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja niin edelleen.

Vuoden lähestyessä loppuaan ja järjestöjen lähettäessä jäsenmaksukuittejaan kannattaa miettiä tarkoin, mille järjestöille jäsenmaksunsa maksaa.

Tuloja järjestöillä ja yhdistyksillä näyttää olevan ilman sinun roposiasi. TV1:n MOT paljastikin toimittaja Lauri Miettisen ohjelmassa ”Punaisen Ristin pohjaton lipas”, että SPR sai pakolaisbisneksestä puolen miljardin tuotot valtionapuina.

Rahat ovat todennäköisesti päätyneet maakuntiin eräänlaisina kokoomuksen, kepun ja sinisten kädenojennuksina, jolla nämä puolueet ostavat seuraavissa vaaleissa poliittisen vallan hyödyntämällä systeemin sisään rakennettua korruptiota.

Sen lisäksi SPR:llä on järjestön toimintaa symbolisestikin kuvaava verenimemis-, luovutus- ja veripankkimonopoli, josta se myy lahjoituksena saamaansa pakkasnestettä kymmenillä miljoonilla Suomen sairaaloille. Suomalaisten luovuttamaa verta se vei myös Viron kaatopaikoille, kun ei saanut pyytämäänsä hintaa.

Setaan en kuulu, ja SPR:lle en mitään anna.