25. syyskuuta 2020

Suvaitseminen liennyttää

Kuten kaikki jo tietävätkin, kirjoitin Perussuomalaisten ajatuspajalle Suomen Perustalle syksyn suosituimman tietokirjan: mediatutkimuksen nimeltä Totuus kiihottaa. Käsittelin etupäässä menneisyyden asioita pyrkien kuvaamaan, kuinka puolueellista valtavirtamedian toiminta on ollut, ja on tietysti edelleenkin.

Se oli kuitenkin konservatiivista. Nyt on aika katsella eteenpäin. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden vuoksi olen kirjoittanut Vihreiden ajatuspajalle tulevaisuustutkimuksen nimeltä Suvaitseminen liennyttää. Käsittelen siinä etupäässä tulevaisuuden visioita. Tiivistelmä tulee tässä:

Tulevaisuuden Suomessa ei syödä liharuokaa. Teurastamot (eläinten keskitysleirit!) lopetetaan ja hyttyset opetetaan tavoille. Ne eivät enää ime verta, ja mehiläiset eivät pölytä. Näin myöskään lihansyöjäkasvit eivät lisäänny, eikä kasvikuntakaan käytä ravinnokseen lihaa.

Suomalaiset asuvat omakotitaloissa Nurmijärvellä, mutta yleisesti luullaan asuttavan Hollannissa, sillä jokaisen talon pihassa on tuulimylly. Se tuottaa sähköä Teslan akkuun, josta asukkaat myyvät yli jääneitä elektroneja älykkääseen sähköverkkoon.

Kruunuvuorenrannan peruskallioon kaivetaan lämpöpumppuja ja katoille kiinnitetään aurinkopaneeleja, joilla lämmitetään saunoja kylminä ja tuulettomina pakkasöinä. Lämpöä saadaan suureen luolaan johdetusta 5-asteisesta merivedestä, jolla voidaan lämmittää kokonainen kaupunginosa heti kun asiasta saadaan kokeellista tutkimusnäyttöä.

Peräkylän Hiskin työmatkaa varten rakennetaan kirkonkylälle parikymmentä kilometriä pitkä pyörätie. Raideliikennettä kehitetään kesämökeille. Helsinki-Vantaan lentoaseman miljardi-investoinnit tehdään valmiiksi, jotta edistykselliset voivat jättää autonsa kotiin ja lentää Brysseliin bailaamaan – ja lentotomaattikuorman päällä takaisin.

Ultra Bra soi Rödbergissä asuvan vihervasemmistolaisen feministin citymaasturissa, jonka hän osti Suomen Akatemian rahoilla näyttääkseen, mitä ilmastoystävällisyys käytännössä tarkoittaa.

Työllisyys paranee vuonna 2085, ja velkasuhde taittuu 2157. Työllisyysaste on 100 %, mutta työn tuottavuus 0, sillä kaikki työlliset toimivat verorahoitteisissa tukitehtävissä ja kirahviyhdistyksissä. Panostusta kehitysapuun jatketaan, sillä Afrikka on investointi. Perustetaan ilmasilta tuomaan työvoimaa Lähi-idästä Suomeen ruokkimaan 55-vuotiaita Yleisradion monikulttuuriohjelmista nauttivia demarieläkeläisiä, jotka makoilevat patjoillaan tietäväinen hymy suupielissään.

Perustetaan pienoisydinvoimaloita tuottamaan virtaa sähköavusteisiin työmatkapolkupyöriin, sillä molemmille sattuvat onnettomuudet ovat vain pieniä, ja riskien hajauttaminen ympäri yhteiskuntaa on nykyisen alustatalouden toimintamalli. Valittujen Palojen 60-lukulaiset ideat päätyvät näin kiertotalouteen, ja tuntuu kivalta, kun on haarojen välissä jotain kovaa. Jopo keulii. Kadunkalusteiksi ilmaantuvissa huumehuoneissa teroitetaan kylmissään hytiseville kiilusilmänarkkareille: vedä lämpöä neulasta, älä hiilivoimasta!

Hyvät autot hallitus julistaa pannaan, paitsi niissä tapauksissa, joissa ne kyyditsevät ministereitä itseään.

Otetaan tavoitteeksi, että Suomen väestö lisääntyy vähintään 50-prosenttisesti maahanmuutolla, sillä se on tasa-arvon mukaista eikä loukkaa yhdenvertaisuutta. Pidetään esikuvana Viroa, jossa kolmasosa väestöstä koostuu venäläisistä, ja Virohan on taloudellisesti meitä edellä. Sanotaan ulkomaalaisia nuoriksi, sillä se on toiveikasta tulevaisuuden kannalta.

Satsataan maahanmuuttajataustaisten yksinhuoltajaäitien esteettömän kulun hiilijalanjäljen pienentämiseen ja muihin kansakuntamme suoriutumisen kannalta elintärkeisiin asioihin. Otetaan biohajoavan presidenttiehdokkaan uusiokäyttö ykkösasiaksi, ja kierrätetään turvapaikanhakijat toistuvassa tilapäisen suojelun myöntöprosessissa.

Väitetään, että Suomi kärsii luontokadosta, ja sosialisoidaan kansalaisten metsävarallisuus käyttäen apuna EU:n luontodirektiivejä, taksonomia-asetusta ja ennallistamisasetusta, joilla voidaan kätevästi polttaa poroksi metsien lisäksi myös perustuslaillinen omaisuudensuoja. Näin vältetään kateuden ja katkeruuden leviämistä yhteiskunnassa, kun kukaan ei omista mitään, ja tasa-arvo sekä yhdenvertaisuus edistyvät.

Pakotetaan ihmiset omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen energiaremontteihin, jotta saadaan asumisen hinta kattoon ja osoitetaan, että ilmastonsuojelu on huikean arvokasta, sillä suurellakin rahalla saadaan vain vähän hyötyä. Mitä harvinaisempaa jokin on, sitä suurempi on sen arvo! Sivuseurauksena osoitetaan oikeaksi alenevan rajahyödyn laki, joka sanoo, että täydellisyyttä tavoiteltaessa viimeiset askeleet ennen kuilun reunaa ovat aina raskaimmat.

Torjutaan etnonationalismia polttamalla Suomen lippu, sulattamalla leijonakorut ja lopettamalla armeija. Laitetaan päivänkakkaroita kiväärinpiippuihin ja toivotaan, että rauhanpuolustajat eivät radikalisoidu. Poltetaan Koraanin asemasta Jukka Hankamäen Totuus kiihottaa, sillä se on vaikutusvaltaisempi mutta ohuempi, ja hiilidioksidia tulee vähemmän.

Sukupuolta ei saa kysyä mutta ei myöskään olettaa. Sukupuolen selvittäminen taas on seksuaalista ahdistelua, josta joutuu maailmanlaajuiseen elinkautisrekisteriin. Paetkaa kuuhun, natsit! Ihmiset lisääntyvät niin, että lapsilla on lopultakin kaksi oikeaa äitiä.

Otetaan käyttöön automaattinen sensuuri, joka poistaa sopimattomat ajatukset Internetistä ja lähettää kotiin sakkolapun, kuten Mannerheimintien peltipoliisi. Valtteri Bottas voittaa lopultakin Lewis Hamiltonin, sillä F1-racingissa kilpaillaan nyt siitä, kuka ajaa tarkinta keskinopeutta ja antaa tilaa toisille, jottei syytettäisi rasismista. Suomen edustusurheilijat lähetetään kansainvälisiin hyväntekeväisyysjärjestöihin.

Julkaisualalla kilpaillaan hyvyydessä kuin pyhimysten luostareissa. Sanat syödään ravinnoksi, ja kirjat pannaan hiilinieluun. Minttu-kirjoja saa julkaista, ja kissavideon laittaminen nettiin on sallittua, jopa suotavaa.

Opetus-, propaganda- ja indoktrinaatioministeriön käsitys tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta on oikea, sillä niin sanotaan ministeriön omissa ohjeissa. Ministerit (minister, lat. = palvelija) ja virkamiehet ovat tyytyväisiä, sillä kansalaiset palvelevat heitä eikä päinvastoin. Yksimielisyys on voimaa, tyhmyys on kauneutta, ja tietämättömyys vapauttaa vastuusta.

Politiikka on kielletty, koska siitä syntyy häirintää. Etiikkaa ja moraalia ei tarvita, sillä enää ei tarvitse tehdä valintoja hyvän ja huonon välillä. Ketään ei näin ollen voida syrjiä, kun kaikki ovat tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia.

Hiilineutraali ja sukupuolineutraali Suomi toteutuu aikanaan kyllä, mutta malttia nyt, ettei vauhti olisi liian kova.